missimone

~Life is good, great, the best~

Publicerad 2010-05-31 21:14:12 i Allmänt,

Jaaa ni kanske förstår på min överskrift att jag mår rätt så bra:) Har haft en sån bra helg så ni anar inte..Trodde inte det, alltså inte att jag trodde den skulle bli dålig utan bara att den skulle vara som vilken vanlig helg som helst. Darling får dock se upp med lite humörsvängningar från min sida nu igen..har ännu en gång läst(ja jag vet att jag läser på mycket, men det är ju intressant) att det är normalt att man kan få tillbaka lite av det nu när kroppen blir större o tyngre. Inga hysteriska utbrott mer att man känner sig lite påhoppad och känslig för kommentarer eller annat. Om jag pratar med Darling om vad jag tycker är viktiga saker(som helgmat, diskning eller annat skoj haha) och han inte svarar mig på en gång, då tror jag han ignorerar mig, skämt mellan två grabbar om tjejer har jag himla svårt att förstå, osv osv.Såna där saker som känns JÄÄÄÄÄTTESTORA just för sekunden men 15 sekunder senare bara är något vi kan skratta åt. Så inga bråk men ett litet bi som bufflar upp sig i någon sekund och sen går det över. hehe..Darling bara skrattar och skakar på huvudet och ärligt så ber jag faktiskt om ursäkt när de små miniutbrotten kommer, men det är som man inte kan styra sig själv. Vi tjaffsar liksom med glimten i ögat, inga långa sura miner som tur är.

Iaf i lördags var det ju inte superväder på förmiddagen, lite sol emellanåt men sen började det regna o ha sig. Vi drog in till Bauhaus området redan vid tio och köpte tapeter till barnrummet, 79 kronor rullen, som hittat, blir ju ändå att måla om om några år så varför slänga ut en massa pengar på det. Sen gick vi till babyland där jag fick köpa ett storpack med våtservetter för 5 kronor, fick hem en kupong i veckan, o det var jag ju bara tvungen att handla hehe, sen lite annat smått o gott. Jooo just det min brassestol hittade jag på RUsta,,så himla skön att ha i sommar nu på stranden, eftersom jag inte kan ligga på mage. Sen åkte vi ner på stan och gick där en stund, kors i taket då det inte är ofta som darling kommer med det förslaget.

Gick även förbi bibblan och hämtade "att möta förlossningssmärtan" en bok som jag tror kommer vara bra för mig. Visst jag kommer aldrig att kunna föreställa mig denna ohyggliga smärta jag ska utsättas för men jag hoppas att jag kan hitta styrka att jobba med den istället för mot den. Att inte spänna sig, att tänka positivt och framförallt att inte få panik!! Jag är lite rädd för att jag kommer drabbas av panik och tro att jag ska dö och sen bara stänga av liksom. Jag vill kunna veta alla faser i en förlossning och veta att varje steg är viktigt för att få fram sin bebis. Sen kan ju förlossningen bli skit ändå. Kanske den går alldeles för fort så man inte hänger med och allt bara blir pannkaka eller så drar det ut alldeles på tiden och man inte orkar eller vad som helst. Men jag vill inte ligga där o inte veta någonting iaf. Darling ska också läsa den och han vill gå lite kurser o sånt och han vill också vara lite mer förberedd. Antar att många vill det första gången. Sen går det som det går ändå..men jag vill känna att jag känner mig lite mer redo. Fast jag vet att allt kommer komma som en stor fet chock ändå när man väl är där, men viktigast för mig är att jag kan hålla mig lugn och inte FREAKA UT!!

Nog om det, det kan vi ta lite längre fram. Har ju 3 härliga månader kvar hehe.

Lördagskväll drog vi in till stan igen, till Hugos och bowling och mat. Darling klådde mig ganska överlägset..iaf de två första, den sista omgången ledde jag tills sista kastet eller vad fan det heter. Så då blev jag lite besviken men vi hade så trevligt och roligt så det gjorde inget. Tog mig en runda att hitta ett klot som inte var för tungt och inte var för lätt. Men det hjälpte visst inte för ont i kroppen hade jag när jag vaknade igår iaf. Snacka om otränad haha:D
Sen blev det supergod planka och massa prat..är så himla mysigt att gå ut sådär bara vi två och prata om framtiden och samtiden:) Sen hörde syster av sig så vi gick en sväng till JollyRockets och blev bjudna på en öl o alkoholfridryck av syster..det var också trevligt o prata med dem lite. De hade varit duktiga o hållt på o målat om i nya lägenheten hela dagen(dock med sällskap av både vin o öl visade det sig haha) Kom hem innan elva och såg klart det sista av eurofestivalen, o jag tycker faktiskt att rätt låt vann. Hon var häftig den tjejen och låten var nog mer en sån jag skulle kunna fastna för än all annan skit. Så det vart ju bra tillslut ändå.

Vaknade med tuppen på söndagen igen och darling kom tätt efter. En strålande fin dag som vi startade ute i trädgården med kaffe,chokladboll o varsin läsning.(Jag en av Harlan Coben o darling med JULA katalogen haha)Så mysigt och vi båda fick massa färg på bara någon timme, jag mer röd och darling brun som vanligt. Vid halv tolv blev vi rastlösa och vädret höll ju i sig så vi tog bilen o åkte först o kramade Agneta på mors dag och sen vidare till Gottsten och Titti och Jocke. Skickade iväg ett mess ifall, men de svarade ju såklart inte de på då de låg hemma lite småbakis o sov haha. Vi var lite rädda för det men de tackade oss sen att vi fått upp dem i det vackra vädret. Såå roligt att träffa dem igen,blir alldeles för sällan och det blev mycket skratt och sen en runda bland alla gulliga djur de har. De sötaste kattungar jag sett på länge..alldeles runda o grå och sen lammbebisar och de otroligt fula kalkon ungarna haha. Nu när det är sommar så kan man verkligen njuta av landet och jag kände lite att jag o Darling nog bor lite för tätt bland folk. Som Titti och Jocke ska man ju ha det nu..så HÄRLIGT!!

Kvällen avslutades med mer solning i min nya brassestol medans Darling skötte grillen. Blev en toppenmiddag med revbensspjäll, potatis o morotsknyten och grekisk sallad.:P Så jag o ÄB var mätta o belåtna den dagen iaf:) Jo just det fick även massage och killning av darling på kvällen, kors i taket och det var så skönt. Är ju så öm som jag sa efter bowlingen, haltar runt som en annan pensionär haha.

Så en toppen helg med en toppen kille!! I love him soooooo:D
Så nu väntar en kort vecka på jobbet, jippie och sen drar vi iväg till Ullared på torsdag, Ska bli sååå roligt!! Men vädret ska ju hålla i sig och det gör ju sitt för humöret:D Nej nu kommer darling in med det nygrillade köttet, så nu är det fodringsdax hihi:D


Puss och kram,

              
Vinnaren..:D                       Klotet o magen lika stora..minst


                      
                                         Darling hugger in..hungriga nu!


     
Träffade systerSöt och Tina o Rikard



     
En härlig söndag..            De fulsöta kalkonerna(som tydligen har öron)


    
Sååå söta, jag dör!          Bä bä vita lamm...


              
My grillmaster..              Jag bara latar mig        Fixade sallad och tzatziki iaf:D

Bye bye!!

~one way road~

Publicerad 2010-05-28 13:36:27 i Allmänt,

Ja den här vägen går bara åt ett håll och det är framåt...
Mycket som händer nu framöver och det gör lilla Annas kropp o själ alldeles lycklig och pirrig:D
Sommaren är ju på gång..denna vecka lite bakslag men har hört att till nästa helg blir det riktig sommar..den som lever får se. Denna helg börjar med jobb ikväll..stängning med Anchit..toppen, världens bästa att stänga med!!:D Sen blir det helg och lite planer inför den har man väl men inte mega mycket, hoppas att kunna få ner Rilles gamla möbler från uthuset så vi kan fota och lägga ut på blocket, bättre att prova om någon vill ha dem annars åker de på soptippen. Lite städning inför nästa helg ska också hinnas med..slipper jag stresstäda på fredagkväll. Blir ju så dammigt i ett nytt hus fort och jag vet inte om det är för att man bryr sig och ser allt lättare eller om byggdammet ligger kvar i luften fortfarande. Jobbigt är det iaf. Har också tänkt på en sak varför dammet är ljust på mörka möbler och typ svart på toastol, lister,kontaktuttag och handfat??Vet någon?? Skumt tycker jag iaf.

På lördagkväll nu när vi inte är med i schlagerfinalen(helt ok att slippa behöva genomlida skiten för några ynka poäng som vanligt ändå) så har jag ringt o bokat bowling och mat till mig o darling på Hugos. Gott ska det bli och roligt att försöka slå Darling i bowling, får väl försöka supa ner honom för då brukar det inte gå lika bra. Jag är usel på att bowla när jag är full så jag kanske gör rätt bra ifrån mig nu om inte magen är ivägen hehe:D

Har idag även beställt oavbokningsbara biljetter ner till malmö mån-torsdag vecka 26:D:D Ska hälsa på syster Gabbi och jag är så förväntansfull!! har inte varit därnere sen sommaren 2006 så det är ju verkligen på tiden..usch vad tiden går. Ska bli så mysigt att umgås med henne och förhoppningsvis kan vi ta en trip till köpenhamn också, kanske bada i havet lite också om vädret tillåter:D Så det längtar jag verkligen efter. Darling ska ju iväg på sin solotrip ut i "djungeln" den veckan, så det passar ju bra att resa iväg så jag slipper ligga hemma och sakna min finaste. Nu kan jag krama om syster istället:)

Annars har jag ju en resa till Ullared om mindre än en vecka framför mig..åh ser fram emot att handla lite babysaker så jag dööör. Sen en toarulle hållare som kan stå på golvet..kombinerad toaborste/rullhållare är det minsann så vi slipper ha sönder kaklet. Kanske det finns någon billigare än här hemma. Annars är det babygrejer som står på agendan. Täcken, kuddar, bodys, strumpor, filtar till vagn och golv, våtservetter o annat smått o gott. Kanske om det finns något fint att inreda babyrummet med. Jag försöker förtränga allt folk o bara fokusera på det positiva men jag har en känsla av att både jag och Therese kommer få krupp..joo mammi också för den delen. Men det blir ett litet äventyr iaf.

Har nu 2 1/2 vecka kvar på jobbet, känns skönt faktiskt..men lite sorgligt om man tänker att chansen inte är så stor att jag kommer tillbaka..Men det är sånt man får oroa sig över framöver, nu är det bara glada tankar som får finnas. Finns många jag kommer sakna, men Ica strömmen försvinner ju inte, det går ju att hälsa på.

Nedräkningen till Lindas och Charlottas bebisar har börjat men jag tror ju att de kommer gå över tiden..man får ställa in sig på det iaf..större chans att det blir så än tvärtom. Men Sandy på jobbet gick ju bara över en dag o det kan man ju ta..toppen!!

Just det lite om ÄB då..vi har gått in i vecka 28 nu..känns som tiden bara rusar fram.. Jag tycker inte jag växer så mycket längre..har nog en liten utjämningsperiod..eller så är man bara van vid magen nu:) Hade en trött liten ÄB i lördags när den knappt rörde sig men nu lever den omkring varje dag..LOVE IT!!:D Igår låg vi i soffan och Darling läste byggnadsarbetaren o höll handen på magen och fick små sparkar hela tiden..riktiga som han verkligen känner och när jag ser hur det lyser upp i hans ansikte då så blir hela jag alldeles varm. Innan har han ju känt men inte lika starkt alltid, nu känns de ju verkligen och då blir det mer påtagligt för darling också. Det är en magisk känsla...
Har problem med att gå o göra number 2 om ni ursäktar att jag blubbar ur mig det..men man kanske kan få lite feedback av exgravida.. måste påminna mig själv att gå på toa typ var fjärde, femte dag o då är det för att magen känns hundra gånger större och jag har svårt att gå och röra mig haha. Men sen är det ju inte en dans på rosor att gå på toan, man får ju ta i som om det gällde liv o död o ibland känns det som man spräcker ett revben eller något haha. Känns ju inget vidare inför förlossning om man inte ens är bra på att få ut värsta lilla korven haha:D Nej nog pratat om det, jag är alldeles för öppenhjärtlig här känner jag..även om jag aldrig haft problem att prata om sånt så vill jag skydda mina få men underbara bloggläsare...:)

Går ut o går så ofta jag hinner men jag känner nu att efter 30 minuter så börjar det göra ganska ont..eller det blir inte skönt att gå..så jag får nog korta ner mina promenader lite, men huvudsaken att jag kommer ut så länge jag kan.

Nej nu ska jag sluta babbla..här kan jag sitta hur länge som helst känner jag..spara lite till nästa gång.

Ha nu en underbar helg så hoppas ja att jag orkar uppdatera på söndag igen om hur helgen varit..:D

          
På väg till mamma i onsdags,,gravid,yes:D


     
Torsdag vecka 28(27+1) Provar mina nya mammatrosor:)

Puss o kram!! Anna

~måndag..~

Publicerad 2010-05-24 17:33:25 i Allmänt,

Min fantasi för rubrik idag känns väldigt långt borta..lite bomull som vanligt;P

Känns som det är väldigt länge sen jag uppdaterade men enligt bloggen typ 3 1/2 dag sedan..helt ok. Har haft en toppen helg, och mycket tack vare det underbara vädret(minus söndagens storm/regn/kyla) I fredags fick ju undertecknad sluta redan 15.oo..KORS I TAKET säger jag..min arbetstid de flesta fredagar..typ 9 av 10 är ju 15-22 så ni kan ju ana min glädje och hur jag fullkomligt studsade upp ur sängen klockan sex i fredags:) Vädret var ju toppen och jag fick ha hand om mjölkkylen(syrrans territorium) så jag kände mig riktigt viktig på jobbet och hade kul när det blir lite stressat och saker som ska fixas. Visst kände att det var lite tungt att bära mjölkpallar och yoghurt kartonger, det slet lite i magen men jag tror jag gjorde ett bra jobb för jag sopade golvet och ställde iordning på kartonger som inte gick upp,  för det är klart man vill att syrran ska tycka man tagit hand om hennes bebis;P

Fredag klockan tre fixade jag iordning mig på jobbet och sen brummade jag iväg och handlade ett vitt trädgårdsset med fyra stolar till tomten för 500 kronor på rum interiör..rabatt 800 kronor..som hittat!! Eftersom tomten ser ut som den gör och altanen kan börjas snickras på tidigast vår 2011 så vill man ju iaf ha något mysigt att sitta vid somriga dagar och förhoppningsvis äta vid också. Våran tomt är väldigt ojämn(ska ordnas o förberedas i sommar) men möblerna försökte jag ställa lite snyggt vid vårat bigaråträd där det fanns lite fina blå blommor. men det kan bli en fara för folk att sätta sig i dem om man inte justerar stolarna innan man sätter sig..himla tomt alltså..men darling o jag ska ta tag i det i veckan och jämna ut det lite..för just nu är det för obekvämt att sitta o äta, men en kaffe o samtal går bra.Sen blev det att handla lite inför lördagens grillning, plus det sista till stefan o linda och sen åkte jag faktiskt in till stan o sprang in på indiska för att handla lite grejer till den nya trädgårdsmöbeln, såsom fina underlägg o ljuslyktor. Och en sak kom jag underfund med denna eftermiddag, då jag i mitt svaga sinne tänkte att jag skulle åka till Coop Forum o handla eftersom systemet låg där(skumpa till bror) att jag kommer ALDRIG mer åka till detta ställe när det finns fler folk än 50 där på samma gång. Dels är priserna på Coop helt förskräckliga,,värre än vår lilla butik..och sen tog det mig säkert en halvtimme bara att komma ut från parkeringen..så ni kan ju tänka er hur gravidkossan satt o svor i sin varma lilla skruttgolf:)

Iaf Nog om fredagen som avslutades med tacos och mys med darling. Vaknade till en ny härlig morgon och skuttade upp för att börja med lite städning eftersom darlings bror och pappa skulle komma på eftermiddagen..sen var det ju present som skulle slås in och viktigast av allt..få iordning på mig själv inför brors o lindas kalas hehe. Darling höll på med tomten och skjutsade grejer till returpunkten i östra husby och man förundras ju över hans diciplin..men nu är tomten så gott som tom på skräp..idag körde han in all metall som han kan sälja, så lite pengar för mödan får han ju iaf:) Iaf hämtade syster o mor i stan och sen knatade vi alla iväg till min bror som bor 2 minuter bort från oss..en härlig promenad när vädret var som det var. Träffade en till bror med familj och fick mat och fikabröd. Tyckte jag åt en massa för jag blev mätt fort men det är väl bebisen och sen värmen som gör det. Var iaf himla trevligt där och jag tycker att de har fått iordning på sin övervåning himla fint. Man blir ju lite sugen att börja fixa klart våran..men kommer bara listerna upp och vi kan röja i uthuset så allt så alla grejer vi ställt upp i huset kan tas dit då kan det nog bli bra..men allt har sin tid..Men lite kli i fingrarna fick man efter det besöket:)

Linda såg sprickfärdig ut nu så hon har vuxit mkt sista tiden, så fin..men jag förstår att hon vill att den ska komma ut nu..nu är den ju typ klar liksom. Bror såg inte en dag äldre ut än 32 som vanligt och jag kan knappt tro att han blev 40 år.

Kom hem efter skjuts av syster o mor och då hade darlings pappa kommit så vi satt ute i solen i nya möblerna och pratade o drack lite öl(jag en carlsberg non alcoholic, men gud sååå gott!!) Brände mig t.o.m lite på ryggen. Darlings bror kom också en stund. Vi pratade så mycket att grillningen drog ut på tiden men vid 20.15 var allt klart och vi hann precis äta innan CL finalen. Tyckte dagen var den bästa på länge och även om jag bara mäktade med en halvlek innan läggdags så gladde det mig att Inter vann..vet ej varför då jag inte direkt är ngn fotbollsfantast men Italien över Tyskland i alla lägen.

Söndagen behöver jag inte ens kommentera så tråkig var den egentligen..lite sockerkaksbakning, tv tittning, datortid, diskning, städning, sen in till stan med darling och vi fick med oss pizza hem, åt upp den och sen blev det lite film. Sen vid läggdags började det krypa i mina ben som det kan göra nu för tiden(vet ej om ni som varit gravida eller är har någon erfarenhet av detta men jag blir tokig!!!) Kliar som i skelettet o det så dant att jag inte vet var jag ska ta vägen..svårt att förklara men det tog mig säkert 2 timmar att somna igår för jag låg o vred mig och slog på benen. Men men det går väl över när bebisen kommit hoppas jag. Men jobbigt är det iaf!!

Och ÄB var typ lugnast i stan i lördags..rörde sig knappt något så jag blev lite nervös och satte mig ner och försökte få liv i'n , fick väl något mesigt till svar ibland men det kändes inte alls bra att den var så lugn. På söndagen tog den igen det kan jag säga för då levde den runt hela dagen och jag gick o smålog mest hela dan..buff buff och hela magen skakade..så som det ska vara!! Hellre det just nu och jag vet att jag inte kommer tycka att det är så kul om någon månad när det gör ont när den rör sig men just nu är det bara myspys att känna den.:D

Så det var min helg det..liten summering. Kommer roligare inlägg i veckan..mindre resumé och fler tankar o känslor. Men det får bli så här ibland.:)

Hoppas ni alla också haft en toppen helg!!

        
Hihi så fint o stadigt:)        Bror o Lindas present     Mami och Therese innan avgång


         
Huvudkliaren blev poppis     Bror till höger
  


          
Njuter i solen:)                 

       
Äntligen mat!!                   Så oförskämt gott!!:P


Puss o kram Anna


   

~cykel i mitt hjärta~

Publicerad 2010-05-20 11:38:32 i Allmänt,

Längtar efter att få cykla så jag döööör!! Blir så där att det spritter i benen när jag kommer åkandes i min risiga golf på södra promenaden och ser alla med cykel..ser så jäkla skönt ut. Har ju en cykel inne i stan som syster använder ibland, men det känns dumt att ta ut den för in till stan skulle jag nog inte orka cykla nu..eller jag kanske ska pröva.Jag kan ju faktiskt ställa den i stan sen igen och få skjuts av darling hem någon dag?? Svårt att förklara, men jag gillar egentligen inte att under vår, sommar och höst använda bilen för jag cyklade jämt förut.Dels är det bra för motionen och sen är det ju så skönt nu när vädret är så här. Nästa år ska jag fan cykla mer för vi har ju fått en cykelväg ända in till stan men just nu känner jag mig inte i toppform precis:P Jaja nog om min kärlek till cykeln, men jag har fan i mig abstinens tror jag.

Idag skiner solen, tvättmaskinen är kördoch ÄB bråkar omkring i magen..känns härligt att verkligen komma upp när klockan ringde klockan åtta och inte snooza till typ tjugo i nio..vi har ju börjat sätta för fönstret i sovrummet så det är ju mörkt nu och då lurar man sig själv rätt mkt. Man liksom känner sig verkligen som Kalle Anka på julafton när man slänger benen över sängkanten och gnuggar gruset ur ögonen. Sen dessa livliga drömmar gör ju säkert sitt till bomullen i skallen. Men jag ska inte klaga, livet leker och det känns ibland som man borde be om ursäkt att man är så lycklig. Visst bara ÄB och familjen Carnklev/Ohlsson ville komma så skulle lyckan vara ännu större, men allt tar sin tid:D

Läste tidningen igår och hittade ett inslag om Linda Rosing..brukar väl inte bry mig så mkt om henne men hon hade tydligen gått upp 40(!!!) kg när hon väntade barn sist..OH my GOD!! Nu hade hon lyckats gå ner 36 av dem på typ lite mer än ett halvår med hjälp av strikt diet och promenader. (och amning är viktigt att poängtera)Så man vet vad man har att vänta..inga långa bullfikor med tjejerna här inte..:P

Paus..

Har tagit min promenad nu och jävlar vad trött, varm, blöt o röd jag är. Men det är ju skönt efteråt..o oftast under tiden men idag blev jag igen kissnödig efter fem minuter så den där timman ute var inte så skön..magen spände, kissblåsan spände och benen hängde inte riktigt med. Men jag ska vara glad så länge jag orkar röra mig. Allt är så vackert här ute nu..grönt och fåglarna kvittrar och det är miljoner maskrosor överallt..gult o härligt. Nu är sommaren äntligen här!!

Så nu har man fixat sig lite inför träffen med lillasyster, vi ska brumma iväg och bl.a hitta något bra och väl igenomtänkt till bror o hans tjej till deras födelsedagsfirande. Vill verkligen hitta ngt riktigt bra och uppskattat..vi får se vad det blir. Skönt att kunna klä sig lite somrigt och roligt iaf. Har tänkt på det där med vissa gravida som bara säckar ihop och inte bryr sig..visst jag har väl tur(beror på hur man ser det) att jag kan vara gravid på sommaren, lite roligare kläder att hitta då. Jag känner nog mer att jag bryr mig om vad jag har på mig när jag visar mig bland folk, jag vill ju framhäva magen och inte gömma mig i säckiga kläder o sen känner jag mig ju (inte alltid ska påpekas) väldigt fin som gravid.jag gillar att magen växer och jag tycker alla som är gravida är jättefina(oftast) Jag har köpt lite kläder till sommaren och vill liksom göra mig fin ibland. Hemma går jag ju ofta o skrotar i sköna mysbrallor och linne, o på jobbet har man ju sin fula uniform, men när jag ska in till stan,träffa kompisar eller bara handla på hageby efter jobbet, då vill jag känna mig fin.

jaja nog babblat för idag..blev ett långt inlägg och jag har säkert glömt hälften som jag ville prata om..well det får bli en annan dag.

      
Kan dölja magen lite om man vill..men mest var linnet optimalt skön för värmen. Har dock en gravidgördel
under för stöd hehe:D


ha en bra dag!! puss o kram Anna

~Que~

Publicerad 2010-05-19 10:12:24 i Allmänt,

Idag går jag in i vecka 27..(26+0) tycker veckorna rusar fram nuförtiden..man blandar ihop helger och när man gjort saker, något man gjorde för tre veckor sen känns som förra veckan. Skumt, men roligt också. Jag ser ju fram emot så mkt framöver..nu först bror och Lindas 70 års kalas. Träffa bror o tjej lite och bli bjudna på god mat(antar jag:P), sen längtar jag efter att få komma iväg till Ullared den 3 juni. Jag är så sugen på att handla lite babykläder så jag dör snart..har ju ingenting och bara att få köpa några par strumpor och några gulliga bodys känns underbart. Har ju inte varit där på 20 år så det ska bli kul att se vad de har för något. En liten roadtrip med lillasyster och mami. Sen är det ju en del bebisar som ska se ljuset..Charlottas och Lindas små alster och jag längtar så mycket. Speciellt efter brorsans så man kan gå över ofta och träna hihi:D

Träffade Zanna och Challe igår på en fika hos Z efter jobbet och minsann Zanna har också fått sig en liten gullig kula..inte i närheten av min och Challes men på god väg..såå fint:D Satt och pratade gravid och bebissnack i tre timmar och det är nog ingen annan än gravida som pallar med hehe..men det var roligt att träffa dem, se hur de upplever graviditeten, förlossningstankar, uppfostransdrömmar(som aldrig blir som man velat hehe) o allt annat. Skönt att man har lite bollplank.

ÄB rör sig som aldrig förr..igår låg vi i soffan och såg hur kulan hade sitt egna liv. Darling bara "den där måste ha känts!!",  hela magen skakade haha.:D Men det är härligt nu att man känner den mest hela tiden och gör jag det inte så sover den så gott..viktigt att tänka så så man inte blir nervös, den kan ju liksom inte vara vaken hela tiden..utan den sover nog mer än man tror bara att den rör sig o visar att den finns ändå. Fortsätter drömma livliga o konstiga drömmar, men som jag sa till darling, det är ganska spännande att gå o lägga sig och inte veta vad för film som ska visas denna natt. Inga jobbiga drömmar än så länge..bara skumma liksom.

Just nu känns det som det är en liten pojke som bor därinne..har drömt om det också..brukar bli så efter filip har varit här. så det ändras från vecka till vecka. Det sköna är att det absolut inte spelar ngn roll längre vad som kommer, "bara det är friskt". Förut var jag verkligen FLICKtokig och kunde inte se ngt annat, men man mognar i de tankarna också antar jag. Är bara så nyfiken på vad det är jag går o bär på. Den är ju rätt så stor nu iaf..runt 1 kilo och 34 cm lång. Hujeda mig..kan fortfarande inte förstå hur den kan få plats utan att den gör MER liv av sig. Men jag hoppas den mår bra därinne..Men mamma längtar...

Vilket väder vi har..ser ut som att vara 4 plusgrader och blåst men det är hela 19 grader ute..dags att hoppa i walkingskorna och ge sig ut. Börjar jobba vartefter, men är så sugen på att röra på mig. Ska nog gå en lång promenad idag..minst 1 timme, om kroppen orkar med vill säga. Men det är ju så skönt.Nej inte sitta här mer och förslappa mig..schhhhaaaas!!;D

Ha en bra dag!! Puss & Kram Anna

 

~Sun sun sun..sunday ~

Publicerad 2010-05-16 18:19:16 i Allmänt,

 Madde o familjen åkte hem i förmiddags och som vanligt blir det lugnt men samtidigt väldigt tomt efter dem. Satte igång o städade som vanligt och fastnade i soplådan..tvättade alla hinkar och skurade ur lådorna..blir riktigt äckligt, gamla lökskal och utspillt diskmedel och annat gojsigt hehe. Sorterade påsar och slängde allt som inte kan kallas soppåsar(dvs Ica och willys påsar) o sparade några matlådspåsar(systemet) Har tagit några pauser i mitt städande men blev nu klar med golven. Tänkte uppdatera lite nu annars vet man aldrig när det blir av.

I veckan har vi haft besök som jag berättat och det har varit himla mysigt. Har ju tyvärr jobbat kväll hela tiden men vi har ju haft dagarna på oss iaf. I lördags blev det Blacka Reggae och det var så himla härligt att vädret ännu en gång inte svek oss på Bob Marleys minnesdag. Tror det var publikrekord(även om vi inte såg några vi kände typ, annars brukar det vara hur många som helst) Ett stort minus var att gräsmattan var typ dyngsur så det var ju lite svårt att hitta ngnstans att sitta, filtarna blev ju också dyngsura, men skam den som ger sig. Sofie och Challe kom också ut och sen var mami med vilket var himla trevligt. Blev kvar i till fyra iaf och sen åkte vi hemåt och mot grillningen. Blev en riktigt trevlig grill med familjen och det var jättegott, Therese tog med sig Singstar..tyvärr fanns det inte så stort utbud på låtar man kunde, men det var ändå roligt. Ska också köpa på mig några spel i framtiden som man kan använda. Kan ju bli riktigt roligt.:D Kvällen slutade tidigt, redan vid elva men har man gått upp vid halv sju flera dagar i rad så är man rätt så slut,,bara att vänja sig inför bebisen. Det var en mkt trevlig lördag iaf:D

Nu tycker jag verkligen magen har växt, Sofie tyckte jag såg klar ut för leverans, men huja, långt kvar. Men den känns mer och det är nästan så man börjat vagga haha. Therese fick sin första spark i lördags och började nästan gråta, hon längtar jättemycket efter ÄB..vilket är jätteroligt. Hon får öva lite på min innan det är dags för sin egna:)

Men nu väntar vi alltså på svar från Rogers intervju..*hoppas hoppas* och sen om lägenheten blir deras..men jobbet måste ju fås innan man kan ta en lägenhet så jag hoppas de väljer fort och att det blir åt vår fördel.:)
Men inte tänka för mkt på det nu så man blir besviken..blir det inte av nu så är det bara att ta nya tag. men vi orkar inte vänta längre..det är dags att komma hit nu.

             
Ella gör konster            Bästa kompisarna                 Sötnosar


           
Ellas hotell:)                          Fille o Rille busar            Filip kan stå nu




         
Ella fixar salladen                   Syskonkärlek




          
Picknick i parken                   Mums                               Hungriga..:P

          
Challe o Sofie kom oxå      Grönt o skönt men blött     Mamma diggar musiken:) 


          
Sötisar<3<3<3<3             The Grillmaster                Coolisar vill inte vara med på bild


    
Svårt men roligt:D           Filip o Rille busar som vanligt:D




            
Magen vecka 25+4 (v26)


Nu kommer darling hem så nu ska vi bara mysa resten av söndagen..:D Hoppas ni alla haft en bra helg!! Puss o kram Anna



~MVC~

Publicerad 2010-05-13 09:22:19 i Allmänt,

Jaha då har man varit på sitt andra mvc besök och det var skönt. Som jag har sagt innan var jag ju lite orolig att jag skulle gått upp för mycket..ska inte prata så mkt om det mer..kan vara lite tröttsamt men jag ville bara säga att jag blev glad när vågen visade +1,5 kg sen sist den 29 mars. Så nu är min viktökning 7,5 kg exakt och det kändes lättande att det verkar stabilisera sig lite nu. Barnmorskan sa det att vissa lägger på sig mkt i början och andra i slutet. Men allt annat såg helt normalt ut..lite lågt blodsocker, så hon frågade om jag äter som jag ska..pffft, vilket skämt hehe..det behöver de inte oroa sig för. Magkurvan med livmodern mätte 20 cm på ena sidan o 22 på andra..den kunde luta lite:) Hjärtljuden var regelbundna och slog 147 slag i minuten och man blev helt pirrig inombords när man fick höra ljudet av sin ÄB:s hjärta:)

Darling fick förhinder i jobbet så han kunde inte följa med, men jag kände sen att dessa besök kanske inte han behöver vara med på..även fast han jättegärna vill så berättar jag ju allt sen. Det enda han missar är ju hjärtljuden, men vi får se, någon gång kanske han kommer med. Nu är alla datum fram till 31 augusti inplanerade, o det känns skönt.Känns inte alls lång tid kvar och hoppas jag får vara ganska rörlig hela sommaren så att man kan hitta på mycket saker och resa runt lite o träffa folk. Men nu ska jag ha en skön sommar och längtar till den 16 juni då sista arbetspasset är.

Annars hoppas vi på lite sol till helgen..Madde & Co är ju här och det är så mysigt..de vet inte än när de åker hem, men hoppas de stannar över helgen. På lördag ska ju vi till Blacka på Bob marley minneskonsert om vädret tillåter och på kvällen blir det grill med söta lilla syster yster och Rikard och det skulle ju vara roligt om de också var kvar. Men det får vi se.. Nu återstår 2 kvällspass..idag är det ju röddag så det blir ju extra i kassan, o det kommer nog gå fort. Ska följa med o titta på en lägenhet till dom innan o sen lite mys på stan. Men vädret kunde ju varit lite roligare..regn regn regn..vilken maj månad..men förhoppningsvis blir sommaren bättre då??

Nej nu ska jag ta och ta en dusch och göra mig lite vacker;)

Hör av mig snart igen, då med lite bilder också:)

Puss o kram

~ grönt=skönt~

Publicerad 2010-05-11 17:34:34 i Allmänt,

Nu jäklar är det dags att uppdatera!! Har ni saknat mig..hehe vågar man ens fråga det..men nu är jag iaf här. Sitter vid min dator..mumsar äpple och lyssnar på H.Hellströms första skiva. Jag är en av de som ÄLSKAR Håkan..antingen älskar man eller så hatar man honom. Hela han osar charm och glädje och har man någon gång haft lyckan o se honom live så vet man vad jag pratar om. visst han kanske inte har världens tonsäkraste röst(största problemet hos de flesta icketyckare) men HUUUR kul är det egentligen..på vilken skala är Charlotte Perelli eller Marie Picasso särskilt intressanta?? Nej alla som inte gillar Håkan, gå o se honom LIve så lovar jag att ni ändrar er. Nog om Håkan:)....

Helgen gick bra..fick ingen vidare panik..hade ju iaf lördagsförmiddagen uppbokad hos SötJenny o lille Mille..blev bjuden på både räksmörgås och tårta..så gott!! 3 minuter efter jag kommit fick jag en till fin present, eller vad man ska kalla det.... Jenny och Torda ska ha barn igen!!!:D:D:D:D:D Råkade fastna lite extra på hennes mage som jag inte tyckte var lika platt som vanligt och se där, där inne frodas det en liten bebis. Blev så himla glad!! Kommer bli jätteroligt att ha Jenny med sig som mammaledig. Mycket promenader,fikor och skratt:) Så i slutet av oktober förhoppningsvis, två månader efter mig..då hinner jag komma in i mitt lite..Jenny har ju redan vanan:)

Så nu blir det 2 bebisar i Juni, 1 i Augusti, 1 i september och nu Jennys i Oktober. BABYBOOOOOOM!!:D

Var ute och gick nu efter jobbet, är ju så vackert väder idag och vad jag förstår så kommer vädret bli lite tristare ons-fre. Men min ork alltså.... Känner mig så tung och får ont lite varstans, känner mig ganska skruttig och jag kan se hur pensionärerna med sina rullatorer lätt skulle kunna traska om mig om de hade chansen. Så sakta känns det ibland. Inte för att jag inte försöker ta i och gå fortare, men det är som att 4 och 5ans växel liksom har pajjat. Dö jobbigt, men huvudsaken att jag vallar ÄB ibland..gör ju mitt bästa. Har inte kommit igång med simningen än,1 gång har jag varit där haha..om jag ska erkänna så har jag inte velat visa mig på badhuset innan gravidmagen kan identifieras på en gång..det ska liksom inte vara något tvivel i betraktarens öga att jag är gravid..fåfäng, you bet..men lite sån är jag. Så snart kan jag gå och bada utan panik.

På tal om sånt..vi ska ju till barnmorskan på vårat andra besök imorgon..har verkligen längtat men det är med lite skräckblandad förtjusning jag går dit, o mest beror det på den grej som kallas våg. Jag vet att jag är larvig och dum som känner så, men för mig är det oerhört jobbigt att gå upp i vikt. Magen får gärna växa och bli hur stor som helst, men att siffrorna på vågen kommer närma sig 80 kilo när jag är färdig gör mig lite skräckslagen. Så vi får väl se hur det ser ut imorgon..för 1 1/2 månad sedan var det + 6kg..kanske det har jämnat ut sig lite nu..det värsta kanske var första tiden med illamående och nikotinabstinens..eller så kommer det fortsätta så här. Bara att gilla läget liksom, JAG VET SOM SAGT ATT JAG ÄR LARVIG men jag står ju för det iaf.

Annars mår jag jättebra..bättre humör..har inte blivit sjuk än och jag är himla lättroad fortfarande. Igår roade min bror mig med en av hans och Mats gamla filmer från 02, har glömt hur rolig min bror faktiskt är och en riktig duktig humorskådespelare haha, bara dialekten är ju klockren(sorry bror vet att du pratar så där, men lite roligt låter det hihi)..börjar skratta bara jag tänker på den filmen. Så jädrans härligt att vara gravid..vad mycket roligare man har egentligen. Som min stora syster säger till mig så kommer man mycket närmare sig själv som gravid, o på mig stämmer det verkligen. Har inte kunnat skratta så här förut på väldigt många år..högt och hjärtligt och helt plötsligt och det är en härlig känsla. Jag har lättare för att stå på mig för vad jag tycker o hur jag känner,,lättare att prata känslor och bara ett stort lugn finns nästan hela tiden. Downsidan är väl att det kan peka rakt åt andra hållet ibland också haha..som tur va inte lika ofta, men jag kan bli för överkänslig, mucka gräl, gråta åt konstiga saker på tv, och vara otrevlig mot kunder..:D Men men, 90% av tiden är livet lätt som en pannkaka och det är toppen att vara i detta tillstånd. Kommer iaf sakna den här stunden sen när man tänker tillbaka, o jag kan bara hoppas att nästa gång blir lika underbar.

Nej nu ska jag ta och fortsätta sjunga med till Håkan innan darling kommer..vilka minnen..vilken tid och fan vad tiden har gått. Men nya tider, nya erfarenheter och god fortsättning på resten:D

Förresten systeryster o familj kommer imorgon..jippie!

Hör av mig snart igen!!!



Darling är så rolig..köpte ett tält på macken för några år sedan för typ 19
kronor. Skulle pröva sätta upp det inför sin vandring i sommar och
det visade sig vara ett barntält hihi:D

Puss o hej!!


~blåsigt och hostigt~

Publicerad 2010-05-07 09:34:47 i Allmänt,

Ute blåser det storm verkar det som och inne har jag en darling som hostar lungorna ur sig( tycker synd om honom, meeen det låter ju så äckligt..brrr) Har vetat hela veckan att veckans vackra väder skulle, plopp, försvinna till helgen så det är jag inställd på, men man blir ändå lite besviken när man drar undan gardinen och man inte ser någon sol:(

Idag är det sista kvällspasset för denna vecka..tre stycken har det blivit , lite trist men jag har ju iofs fått hela dagarna hemma, men jag tycker ju att det är lite jobbigt att bara gå att vänta. Speciellt de där två sista timmarna..Innan känner man ju att man har tid till det mesta, ,men sen är det bara en stor himla nedräkning:P Nästa vecka ser likadan ut för mig,,mån-tisdag sköna dagar, ons-fre jobbar kväll. Den enda skillnaden kommer vara att darling inte är hemma o sjuk och Madde, Roger och barnen har kommit hit istället:D Fast darling är ju hemma tors-fre i vilket fall, för det är ju helg då. Jag jobbar som sagt, men det betyder pengar i kassan och det kan behövas när man ska ha 1 1/2 års mammapenning hehe.Och på onsdag är det barnmorskan igen..vad jag har väntat!!!! Har börjat min nedräkning lite smått också..5 1/2 vecka kvar till ledighet!! Jag hoppas att jag inte är för stor på sommaren så jag orkar med lite grejer..har ju en del resor inplanerade och saker jag vill göra. Men jag kommer väl ligga på en madrass i Mariehovssjön och inte orka röra en fena, skvätta upp lite vatten då och då och hoppas jag inte flyter alltförlångt bort:D Trixet är ju att ta mig ut till Marihovssjön, det är ju liksom en liten bit att gå och genom skog och stig också..Darling tyckte vi skulle köpa den där fyrhjulingen han pratat om i några år..men jag tycker nog hellre man kan lägga pengarna på en riktig bil istället:P

Magen växer som vanligt, även om jag tycker själv..inte lätt att se kanske, att den stannat upp lite, eller så är det bara önsketänkande hehe..såg iaf en himla massa sprickfärdiga mammor igår på jobbet och jag tänkte bara "oh shit, jag har en bit kvar" Men det är så vackert så det gör mig ingenting, men man kommer ju få allvarliga problem i rygg och knän efter att bära på en sån stor mage hehe. Mitt humör var på topp igår hela dagen på jobbet"klapp på axeln" Två kunder bara som fick onda ögat, men det skulle de nog fått av vem som helst. Annars var det stort leende och HEJ och TACK och HA EN BRA DAG och hela fadderullan.:D

ÄB lever runt mer än någonsin..speciellt kvällar och nätter, ligger och känner och myser innan jag somnar o pratar med den lite tyst.Vaknar sen några gånger på nätterna,har börjat sova mer o mer på rygg, så vilar jag händerna på kulmagen och buff buff buff hela tiden:D. Jag har ju än så länge kvar lyxen att jag kan ligga på mage utan att det känns konstigt..min favvosov position men jag märker hur jag mer o mer kan sova bra på sida och rygg, anpassningsförmåga liksom. Hoppas bara inte det är farligt att sova på mage för bebisen..kanske ska gå in o läsa om det haha:D

Helgen blir lugn..Darling sjuk, men jag åker till SötJenny och Mille på fika och skratt, längtar, och sen om darling känner sig bättre och regnet inte vräker ner kanske vi kan grilla lite o ha det myspys. Söndagen måste jag också inplanera aktiviteter för jag riktigt känner att jag kommer få panik annars..hmm vem skulle man kunna våldgästa hehe.. Längtar till nästa vecka då syster m familj kommer och sen är det ju Blacka på lördagen..om vädret tillåter.Men nästa vecka blir en bra en, det har jag bestämt.:D

Trevlig helg!!


                
Inte så stor skillnad från förra veckan..(24+2) (Suddiga bilder pga av 
jag inte kan ha blixt.)

Puss & Kram    

~härliga dagar~

Publicerad 2010-05-05 11:15:38 i Allmänt,

Dags att uppdatera lite..fick en känsla för det idag. Härligt väder och jag börjar inte jobba förrän fyra så jag o darling har hela dagen på oss att vara tillsammans(han ligger hemma o är sjuk, dock ej dödssjuk utan halsont och ingen ork i kroppen)Men det är mysigt att fixa "helgfrukost" och mysa vid barbordet, läsa tidning och diskutera vad som står.

Fick en positiv kommentar(eller är det??) imorse av darling.."tänka sig älskling att du skulle bli så rolig när du blev gravid.. " Så visst verkar det som att min humor roar darling nuförtiden..men jag har väl alltid varit rolig..fnys:P Men tom jag tycker jag är roligare nuförtiden..från en humoristisk sida alltså..o jag tycker definitivt själv att darling är typ den roligaste jag vet..skrattar högt o hjärtligt med/åt honom varje dag hihi..sånt där skratt som liksom gör ont i magen och ögonen rinner och man inte kan sluta. Sånt skratt som smittar av sig..min kille han har humor han och om jag någon gång beskyllt honom för att inte bjuda på sig själv o ta sig själv för seriöst så tar jag tillbaka det nu. Han är så gullig som roar sin darling:D

iaf vet inte varför jag kom in på det..

Drömde inatt att min bebis sparkade sig ut ur magen..vet att det låter lite läskigt..jag blev mest orolig för det är ju 15 veckor kvar till beräknad förlossning..en tjej var det denna gång med som kom ut. Men jag tror det är för att bebisen sparkar och rör sig HEEELA tiden nu..jag vaknar på nätterna och behöver bara vänta en sekund så gör den sig påmind. Känns helt underbart men samtidigt så blir man ju lite nervös av att gå o känna efter hela tiden..tänk om den skulle sova extra länge någon dag..gud vad nervös man skulle bli. Men magen är nu förtiden stenhård o man känner klart o tydligt när den ligger extra hårt mot någon sida,,då kan man riktigt känna på sig när nästa buff kommer..världens bästa känsla och jag vill att alla ska uppleva det. Går ju liksom inte att förklara. ÄB ligger dock ibland lite konstigt och typ sparkar neråt..mot det heliga hehe..så sitter man i kassan blir det liksom som man hoppar till av sparken för det känns lite onaturligt o kittlar mer. tänker ibland hur den får plats att ligga sådär..nu är den ju liksom 22 cm från huvud till stjärt och väger likamycket som 14 jästpaket..dvs 700 gram. Kan vara mer o mindre också..efter vecka 20 så börjar det skilja sig i storlek och vikt. Jag hoppas att ÄB brås på sin pappa som vägde 2100g när han föddes och då var han inte för tidig. Iaf nu börjar jag drömma mer om bebisen..innan har drömmarna varit som konstiga men spännande filmer som har pågått hela nätterna har det känt som..skumma drömmar, men känts verkliga. Nu är drömmarna också skumma(hallå bebis som sparkar sig ut ur magen) men jag tycker om att drömma om bebisen.

Livet känns härligt..tills jag kommer till jobbet..trivs på jobbet, inte för det, men det är vissa kunder som gör mitt liv surt.egentligen gör de väl inte så mkt, det kan bara vara kemin som inte stämmer..vissa tycker jag jättemycket om, som jag ler extra mycket åt och är riktigt service inriktad emot, men sen kommer det någon som står och drar kortet i kortläsaren upp och ner och bakofram och liksom inte fattar efter 5e gången att de ska vända på kortet eller prova åt andra hållet..då blir man lite trött. Eller folk som går före i kön och ska växla pengar till kaffemaskinen..då blir jag sur haha.HELT IDIOTISKT JAG VET, och jag skäms för mitt beteende när jag inte ens kan vara trevlig utan att pressa fram ett leende. Som tur är blir jag väl sån typ HÖGST en dag i veckan, men varför jag blir sån, eller var det kommer ifrån förstår jag inte. Men jag tror jag är snäll som oftast och väldigt trevlig, men vissa dagar då är inte mitt bebisrus med ända ut till kunderna..konsigt.

Tänkte också häromdagen på det här med bästa vänner, att jag inte har en bästa vän som jag liksom delar allt med och pratar med varje dag och varför det är så. Har tyckt förut att det är lite synd men jag har väl liksom inte hittat rätt tänkte jag. Sen började jag tänka lite till och kom på att jag har ju faktiskt 3,4 om inte 5  bästa vänner...
 Mina systrar är ju mina bästa vänner!!som jag pratar med varje dag och kan prata om precis ALLT med..de som förstår mig och älskar mig för den jag är, som kan bli sura och säga till om jag beter mig dumt eller tröstar mig, älskar mig, skrattar med mig, skrattar åt mig och som litar på mig fullt ut. Som jag delar allt med, har roligt med och skulle kunna göra allt för och vice versa och vad gör det att det är meningen att vi ska vara vänner då vi har ett blodsband, jag får ut precis allting jag vill av den relationen med dem som jag skulle fått med en bästa väninna.  G är ju inte min blodsyster o vi hörs inte lika ofta men hon känns som min syster för omtanken och kärleken är likadan och när vi väl ses eller pratar så får man samma energi. Jag har många fina vänner, dont get me wrong, men ingen som står mig så nära som mina systrar. JAG ÄLSKAR ER ALLA  SÅÅÅÅ MYCKE!!TACK FÖR ATT NI ÄR NI:D Sen får man ju inte förglömma min fina darling..som absolut är min bästa vän, precis som det ska vara,,fast på ett helt annat sätt. Mina systrar är en sak och darling en annan. Men lika värdefulla allihopa:D Så jag är rätt så lyckligt lottad ändå, för det är inte alla som har flera underbara systrar och en darling...:)

Nej nu ska jag ge mig ut och gå i vårsolen, ha en underbar dag!!




                       ~VÄRLDENS BÄSTA TJEJER!!~

Puss puss  

~Klumpedump~

Publicerad 2010-05-02 12:23:54 i Allmänt,

Så känner jag mig just idag..alltså inte på ett helt hemskt sätt men jävlar vad jag växer!!! Tog ju fram mina sommarklänningar och kjolar då det är mkt av vad jag kommer bära i sommar och det ser liiiite tight ut haha. Visst det ska det ju göra, men som kvinna har man nog lite svårt att acceptera att det växer o blir stort från alla håll o kanter..iaf jag..mina höfter, my ass, mina lår och magen och boobisarna såklart..Jag pendlar mkt i lugn och panik över detta faktum,,måste ju bli av med kilona också.Jag önskar att jag hade en mer lugn känsla över detta faktum.Förstå mig rätt..jag älskar gravidmagar o min gravidmage, men varför ska allt annat bli stort också?? Ja vi får väl se var slutnotan hamnar men det ser inte lovande ut haha:) Det är ju tur att man har en karl som älskar sin gravida, vackra o sexiga(pffft..yeah right) tjej och inte ser det jag ser när jag kollar mig i spegeln. Men men nog klagat på det..bara att face the facts och njuuuuuuta:D

Madeleine med familj har varit här över helgen..vi har busat med barnen och haft det jättemys. Madde kom ju redan i tisdags o har bott hos mami och hon har tittat på lite lägenheter..tyvärr bara skit men skam den som ger sig. I måndags var jag hos tandläkaren och blev 900 kronor fattigare och nu är tungpiercingen borta..pallar inte o den fyller ingen som helst funktion o det är ingen jäkel som ser den..så efter 6 år så har den gjort sitt känner jag:)

Iaf jobbat hela veckan, men det känns bra att jobba så mycket man kan fram till jag går på mammaledighet 16 juni..Sen är man iofs arbetslös och har det hängande över sig, men man ska ju få en ny roll i livet..som mamma:)

Har som sagt haft en jättemysig helg..full rulle och jag blir så glad av att se att darling har en sån bra hand med barnen..liten som stort barn och han funkar..han är en riktig lekfarbror och jag kan bli lite nervös för mig själv att jag inte har det i mig på samma sätt..men det blir väl annorlunda med sitt eget barn och det är väl något man växer i. Vi har ätit gott och bara varit..på lördagen tog vi en trip till folkets park och ella fick åka lite karuseller och sen roade vi oss med lite kasta boll(ingen vann såklart)Sen åkte vi hem ganska snart då det blåste lite kallt och stannar man så är ju risken att de tar ifrån en alla ens pengar haha.

Till middag invigde vi den nya grillen med starka korvar och egengjord potatissallad..mums och sen blev det lite kvarteret skatan på tv. En soft helg men väldigt mysig:)

Nu har jag iaf städat efter helgen och tvättat både disk och tvättmaskin och kände en oerhörd trötthet komma över mig. Måste ju komma ut och gå i det vackra vädret o är rädd om jag skjuter på det så blir vädret sämre och jag kommer inte ut alls:( Så jag får trotsa de trötta ögonen o ge mig ut..vet ju hur skönt jag tycker det är. Darling är iväg o fixar i stan o kommer inte än på många timmar. Jag har en extra aktiv ÄB i magen just nu och det är härligt..magen är stenhård och man känner sig lite sjösjuk som jag beskrivit innan:)

Lägger upp lite bilder från helgen och någon på den något större magen..



Fille Ville Sötnos!!



      
Ella hoppgurka



     
Madde livrädd:P            Ingen av oss lyckades, men Darling närmast med 1 kvar.


     
                                                                             Mera karusell..


            
Vecka 23+4..Min överdel o underdel har smält ihop till en o samma:D

Kram på er och hoppas ni haft en toppen helg!! Nu ska jag ut i det vackra vårvädret:D:D:D:D

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela