missimone

~en liten baby och en stor jädra snopp!!~

Publicerad 2010-03-30 21:52:41 i Allmänt,

Haha..inte så snuskigt som det låter..ni kommer få se. Var på Ultraljud igår och fick se att den lilla lever och frodas..*happy* Jädrans vad den växt sen sist..tyckte man såg sämre nu men kan ha varit för den rörde sig så förbenat. Huvudet växte som det skulle..likaså lårben..hjärtat hade fyra kammare(??) och skiljeväggar...likaså en skiljevägg mellan lungor och mage..lät bra.

Har av min storasyster Jessica fått uppmaningen att ha ett inne-i-magen namn på älsklingsbebisen..frågade darling igår vad han tyckte och han valde "lilla knytet" Så det får det bli..(fast jag kallar den ÄlsklingsBebisen i hemlighet:))

Älsklingsbebisen rör på sig därinne och jag känner det flera gånger om dagen..är så glad för det.Börjar mer o mer förstå att det faktiskt är våran son/dotter som växer i min mage. Börjar få en mer harmonisk känsla i kroppen och det känns jättebra.

Imorgon går jag in i vecka 20 och är alltså halvvägs på väg..ÄB är inte så stor än..bara 16 cm mellan huvud och stjärt och väger endast 275 gram..en liten flugskit helt enkelt. Men tydligen så kommer magen börja växa i rasande fart nu framöver..det ser jag också fram emot..få en ännu tydligare gravidmage:D

Har varit och handlat inför påskhelgen idag..skönt att ta det ganska tidigt. Mycket mat blev det..dels ska ju hela familjen komma på lördag och sen ska ju Madde och familj sova här hela helgen så då måste det ju finnas mat tillhanda. Tyckte allt blev lite dyrt när jag handlade först på Willys, men betalade o såg glad ut. Kom hem och kollade igenom kvittot lite och fick se att jag tydligen handlat Naturgodis för 392 kronor!! Nästan fyra kilo!! Jag bara eehhh nae..hittade inte min potatis ngnstans på kvittot så jag fattade direkt att den trötta kassörskan slagit in fel nr..ringde till butikschefen och klarade upp allt..skönt..lite billigare iaf. dessa jäkla PLU..

Nu är det bara lite storstädning kvar innan lördag och lite påskdekorationer...(ytterst få), tvätta lite och sen är man nog fit for fight för gäster:) Ska bli sååå roligt att träffa alla!!:D

Nehej..lägger upp våra bilder på våran bebis..och ni kan tydligt se på det ena kortet att bebisen har en snopp istället för ben haha

                     
12+1 gammal                     Ligger lite konstigt men det är vårat lilla knyte hihi





Ja se och skåda..tänkte inte på det när vi tog bilden..ville bara få med dens ben
Men det såg liiiite ut som något annat:D..o det är inte bara min fantasi..ALLA håller med haha

Orkade inte scanna in bilderna så jag hoppas ni ser någorlunda bra..det är alltid svårt att urskilja alla andras ultraljudsbilder medans ens egna är så självklara hehe.

Puss och godnatt till er..nu blir det sängen.

~i'm back...again:)~

Publicerad 2010-03-29 07:58:20 i Allmänt,

Har äntligen fått internet in i vårat fina nya hus och kan börja blogga igen..

Har ju hänt lite sen sist..både Thailandsresa och inflytt i RiAnnalund :D Nävars vi kallar inte huset det,,något jag kom på nu..har ju inte ens någon rolig adress Tingstad Halltorp 6 liksom..men kanske man kan byta i framtiden..något med lund eller något vanligare och lantligare.

Den största grejen som har hänt är ju att jag och Rikard ska bli föräldrar!! Är skitglad och även om vi(hrm mest jag) velat vänta så blev jag så jävla lycklig när det visade sig att mina misstankar stämde. Det blev en liten Thailandsgjord bebis..Det är dags nu och ibland kan man aldrig känna sig säker eller redo förrän man står där med plusset i handen.

Vill så gärna skriva av mig av denna resa för de som bryr sig o står mig nära och jag hoppas jag kan få igång ett bloggande som inte stannar av. 

Snart idag är det ultraljud nummer två..har längtat ända sen jag gick ur ultraljuds rummet sist för åtta veckor sedan..och om två och en halv timme är det alltså dags igen. Att få se den där på skärmen är nog det underbaraste man kan vara med om nu fram till födseln..och när jag väl känner den sparka..som inte inträffat än dock:( Är ju bara i vecka 20 snart så det kommer väl framöver..Vissa säger att man ska känna lite fjärilsvingar och fisksprattel innan men jag blir osäker på vad det är som känns ibland..kan ju lika gärna vara gaser liksom:P

Rille är lika glad som jag om inte gladare( om det går) Jag är fortfarande världens vackraste och mest underbara sexiga men gravida flickvän och det värmer i hjärtat. Man har haft lite ångest för viktökningen, men nu börjar jag bli bekväm i det och glädjas och förstå att det är bebisen som tar plats..(plus livmoder och fostervatten och annat gojs:))

Åh nu tror jag minsann jag kände något som måste vara något annat..gud vad sjukt och vilken annorlunda känsla i magen. Var tvungen att skriva till darling och berätta..det var på tiden att man får känna av att den lever där inne..åhhh lyckliga jag!!:D

Till påsk kommer syster Madde och söta familjen hit..längtar verkligen och de ska få se och bo i huset för första gången!! och på påskafton blir det kalas med hela släkten typ..mamma,svärmor, systrar, bröder, sambor och barn..ser jag också fram emot att få träffa. Blir bara enkel buffe med påskmat, men det är ju gott så det gör inte mig något. Ska visst bli solsken också så det ser vi fram emot efter en vecka av rugg rugg.

Nehej lägger upp lite tjockisbilder..enjoy..blev visst bara en, kameran dog för mig:(

 
Något frodas därinne..v 18+4( gravidvecka 19)

Nej nu ska man ta och städa iordning innan man brummar iväg till KK. Får inte glömma att ta ut pengar till korten heller:)

Ha en bra dag och lägger upp kort på älsklingsbebisen så fort jag kan.

Puss & Kram, Anna
            

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela