missimone

~varför ska jag...~

Publicerad 2009-04-09 06:22:56 i Allmänt,

..tröttna så fort på allt?? Tänkte på med bloggen o dagböcker generellt..börjar skitentusiastisk o sen blir det bara mer sällan o tillslut upphör det helt. Men jag ska försöka uppdatera er ibland iaf. Har tappat glöden..

Förra veckan hände två roliga saker..(som jag minns) Dels var det therese infl.fest..Skitroligt att träffa alla och jag o Therese hade så jävla roligt. Tyvärr var vårat humör i topp redan från början o trött o sliten som man är efter en veckas arbete så blev det lite mkt av det goda, för de flesta verkar det som:P Men en asrolig fest var det iaf o härligt att få träffa alla som man inte ser så ofta längre.

Sen tidigare i veckan bokade jag o Darlingen resa till THAILAND!!! Åh längtar redan..fast ändå inte riktigt än eftersom det kommer en härlig vår o sommar också:D Vi åker inte förrens i slutet av november o är borta i 15 dgr. Än så länge bara flygstol..vi hittade för mindre än 5900 per person inkl. avbokningsskydd. Det tyckte jag var bra. Sen vet vi inte rikigt vart vi ska åka vidare från bangkok?? Jag vill inte till någon stor ö med mycket folk..lite mera paradiskänsla..inga cocacola plaststolar tack..även om jag är medveten att hela thailand börjat bli mer o mer exploaterat. Kanske någon har något tips..om ni hört eller varit iväg??(mina små få läsare:P) Har läst lite om Koh LIpe..men vi får se..är ju ett tag kvar som sagt.

Idag reser jag, syster yster och Sheila på endagars kryssning!! Ska bli skitskoj..tyvärr ska jag ju jobba fram till lunch..bussen går 12.40 o jag slutar 12.30 men jag hoppas vi kan vara på kontoret till kvart över så jag hinner byta om iaf.Stressigt som fan..men det var knappt så jag fick ledigt de andra tre timmarna så jag får väl stressa ihjäl mig då. Men roligt ska det bli..lovar att uppdatera o lägga upp bilder:D

Ha nu en underbart härlig påsk o ät massa god mat o godis. Hoppas det blir väder för att grilla..åh så skönt att vara ledig fyra dagar!!

puss o kram!!

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela