missimone

~fredag hela veckan~

Publicerad 2009-01-30 14:41:46 i Allmänt,

Äntligen fredag så man kan få träffa sin darling lite mer. Ska vara ute vid huset som vanligt. Men det ser jag fram emot. Ska bli skönt att känna att man får lite gjort därute.

Idag skulle jag vara duktig och cykla iväg till badhuset..tidigt blev det..vid nio. Kommer fram..helt pepp och känner..ÄNTLIGEN!! Men då är inte gymavdelningen färdig än och de håller på att göra om omklädningsrummen så att man måste ha hänglås med sig. Imorgon är det tydligen invigning..typiskt. Men jag tog min cykel och cyklade vidare ner mot stan o la mig i solariet en stund. Kände jag var tvungen att göra något nu när jag tagit mig iväg. Så lite motion fick jag ju. Får bli nya tag på söndag då jag vill ha vattengympa med panchisarna(pensionärerna) o sen ska jag o syster ta oss iväg nästa vecka. Får bli ändring nu!!

Igår så var jag iväg med syster o hjälpte henne storhandla..gick till kungsgatan..hämtade min cykel som jag lämnat på jobbet. Gick iväg till Rilles jobb och hämtade bilen. Sen brummade vi iväg. Skönt att få köra lite bil.vet ju att om jag får fortsatt på städeriet så kommer jag få köra bil mycket inne i stan..o jag måste få bort osäkerheten lite. Kör ju inte mycket i stan..har ju ingen bil om dagarna. Men det känns roligt att köra bil o det är ju viktigast.

Har sagt upp lägenheten idag också..så nu flyttar vi om tre månader. Får se vart vi hamnar om huset är beboeligt eller om vi får flytta runt bland vänner o familj. Huvudsaken att ett rum är färdigt så man kan ställa in grejerna där. Men vi får kämpa kämpa nu i tre månader. DET SKA BLI KLART!!!

Annars händer inte så mycket i helgen. Blir att jobba vid huset o bara ta det lugnt. Ikväll tänkte jag göra grillspett o grönsaker i ugn med någon god kall sås.Sen blir det fruktsallad till efterrätt.. Har ingen fantasi till fredagsmat..ge mig tips snälla!!Vad äter ni när ni vill lyxa till det??

Jahopp..ska ta o gå ner i förrådet nu o hämta upp lite kartonger o märka ut förrådet som HyresBostäder vill att man ska göra nu..annars slänger de allt! Sen blir det dammsugning o plock.

Blir så trött på vädret..känner bara blä..nu blir ju inte heller våran resa av i april så då har man inget att se fram emot i sol väg..o ingen semester blir det väl på det nya jobbet..men men jag får ju ett nytt hus iaf:P

Ha en bra helg!! Puss o kram

~trabajo ~

Publicerad 2009-01-27 13:59:46 i Allmänt,

Hihi..fick igår ett samtal från Ekströms Fastighetsstäd AB där han frågade om jag ville komma in på en intervju idag. SJÄLVKLART! Kände mig inte så nervös utan tänkte bara att jag går dit och är mig själv. Kom dit vid halv elva och så mycket intervju var det ju inte.. Han började med att berömma mig för mitt personliga brev och CV..(jag som har haft sån ångest för det) och sen berättade han lite om arbetsuppgifterna. Han har några stycken där som ska gå på mamma ledighet nu och en av dem vill börja lite smått i feb och vara ledig varje onsdag. Sen sista feb går hon på mamma ledighet och funkar det med arbetet för min del så kan jag då få ta hennes tjänst fr.o.m då och minst ett år framåt!! Gud vad toppen det skulle vara!!

Visst nu en månad fram över så är det ju 1 gång i veckan om inte någon blir sjuk eller måste vara ledig. Men då blir det en chans för mig att visa fram fötterna och se till att de vill behålla mig sen den 1 mars. Skulle vara så skönt att veta att man har en fast inkomst nu ett tag framöver..sen vet man ju aldrig vad som händer. Mycket tänker jag väl på att vi vill försöka skaffa barn framöver och då är det ju bra att ha en bra inkomst att grunda mammapenningen på och sen förhoppningsvis att man kanske har något att komma tillbaka till:D Sen säger vi upp lght nu så försvinner de 7000 i månaden också som man kan lägga på hus och roligare saker.

Men imorgon klockan 7-16 jobbar jag för första gången på Ekströms..spännande och nu ska jag ta in allt jag kan.:)
Visst ett städjobb kanske inte är en dröm för många och många ser ner på folk som städar, men varför egentligen?Lönen är bättre än mitt förra arbete och arbetstiderna är likadana. Inga helger och komma hem tidigt från jobbet så man kan hinna göra saker på eftermiddagen. SKITBRA!!!

Så det var en glädjande nyhet och en lättande nyhet i dessa tider. Min dröm hade ju varit att få stanna på shamrock men som tiderna är nu så får man ta det man kan få. O sen söka arbete under tiden om man nu inte skulle trivas(hoppas hoppas jag kommer tycka det är ett bra jobb).

Ikväll ska jag med Lillasyster T hem till henne, äta kycklingsallad och frossa i nya filmer.Ska bli myspys:D "Synd" nu att jag börjar så tidigt imorgon så vi får lägga oss skapligt. Men det är ju så himla roligt det som har hänt!! Ibland har man tur!!

Puss o kram på er alla!!

~challe 26~

Publicerad 2009-01-27 07:03:34 i Allmänt,

I helgen var vi som jag skrev hemma hos Challe och Martin och firade hennes 26 års dag. Men det var också en fin ursäkt att träffas vi alla "gamla" vänner. Det var jag, Rille, Zanna, Sofie, Frigge, Jocke, Titti, Nina och Charlotta och Martin.

Hade det jättetrevligt och roligt på förfesten och många skratt blev det:) Challe fick ett presentkort på hårdoktorn av oss alla så hon kan gå iväg och fixa till barret någon dag:P En present som jag tror alla skulle uppskatta om de fick..speciellt jag..gud mitt hår alltså. hihi.

Sen skulle vi iväg till Das Boot..en båt nere i hamnen som en gång i månaden har fest med tre dansgolv tror jag..bl.a reggae och elektroniskt. Har ännu ej varit där så jag såg fram emot det. Grabbarna åkte ner först och när vi tjejer kom ner så hade grabbarna blivit nekade i dörren då det fr.o.m nu endast var förköp. Vi kom för sent helt enkelt..lite surt. Så hälften ville till Hugos och Challe o Martin ville till Wasa..o eftersom hon fyllde år så hängde jag, zanna o rille med dit.

Träffade på Maria och Marre men kände mig ändå lite avslagen när vi väl kom ut så jag och Rille drog efter typ 30 minuter..beställde hem mat från McD och kom hem runt två. Men en rolig kväll var det iaf. Roligt att darlingen följde med.


                   
Kvällen precis börjat..Zanna,Sofie, Titti, Challe, Martin, Nina, Jocke, Frigge


Kvällens roligaste bild alla kategorier. Titti visar var skåpet ska stå..hihi


Jag och Nina sötnos. Men gud vad blek man är i jämförelse:P

           
Söta vänner och Zanna som åker till Goa imorgon!!!FUSK!!:P



Ha ha så kul vi hade..Vad gör Challe..??Ska bara smaka sig lite:P

                 
                         Folk saknar huvuden                                    Porriga grabbar o sen jag haha


 På bakisdagen så låg vi o soffan och kollade på skidor o bl.a SKIDSKYTTE(som jag blivit beroende av) fram till tre..sen blev det ut till huset några timmar. Kände mig riktigt pigg, men det brukar jag göra framåt eftermiddagen. Fick lite gjort ute vid huset och det kändes skönt att vi iaf varit där. En läskig sak var att när vi kom ut så skulle Rille sätta i kontakten till Bygglampan och då small det till som fan. Han fick värsta stöten igenom handen och det luktade bränt kött typ och han blev alldeles svart o sotig i handen. Usch vad läskigt det var..jag fick en bild av att jag skulle få göra hjärt o lungräddning då hans hjärta stoppades..men han klarade sig fint för att vara en sån smäll.TUUUUUUUUR!

Det var våran helg, uppdaterar senare om dagen o veckan. Händer lite spännande saker idag..men det tar jag under en annan rubrik...

puss o kram

~sop sop sop~

Publicerad 2009-01-24 17:30:13 i Allmänt,

Har idag varit ute vid huset sedan tidig morgon..vaknade och kände mig väldigt dålig..ont i halsen..illamående och konstig i huvet. Åker väl på något snart..Rille är snuvig och lite frusen..usch usch..passar inte alls nu.

Men vi hade storstädning ute vid huset..så nu känns det nästan som man kan bo där inne. Jag har sopat överallt och Rille byggde en hyllförvarning till verktyg och skruv och papper o sånt. Blev jättebra!! Sen slängde vi ut en massa bråte. Så nu kan man gå utan att snubbla på saker och kaffebordet är helt rent..bara koppar och ketchup kvar hihi. Kändes helt underbart att få det gjort.Hoppas vi kan hålla det så nu så att det känns lättare att arbeta.Glömde kameran men kan ta imorgon o visa hur fint det blivit.

Imorgon blir det(om inte man är för bakis o förkyld) mera arbete där ute.Blir väl trapprenovering igen..pust!! Vilket projekt..

Ska ikväll till Challe. hon fyller 26..grattis grattis gumman.:) Blir att träffa alla gamla fina nära vänner..Sofie,frigge,challe,zanna, jocke och titti..ska bli så roligt!!

Men det roligaste är att darlingen ska följa med ikväll...åh saknar att ha med honom och alla andra saknar ju honom också såklart. Är nog i somras senast som vi alla träffades. Ska bli roligt!!

Neehej..få se om jag orkar skriva imorgon..men annars hörs vi.

KRam och puss!!

~plock pluck plåck~

Publicerad 2009-01-21 16:16:32 i Allmänt,

Idag cyklade jag iväg på förmiddagen till min syster Therese för att hjälpa henne få iordning lite. Hon flyttade i lördags till en lägenhet i Haga. Inte så mkt hade väl hänt där hemma, men sen var det mycket för henne att städa efter hantverkare o sånt. Sen gick ju hela dagen i måndags bort då vi var på IKEA o sen var hon iväg o handla tv och sånt. Men vi hann på några timmar få iordning både kök och vardagsrum..så nu ser det inte ut som ett bombnedslag längre. Jag kan inte gå omkring och ha kartonger runt omkring en när man har flyttat, utan upp o bort med skiten så fort som möjligt. Och sen trivs man ju så mycket bättre när det är iordning gjort:D

Så nu väntar hon på soffan och lite andra möbler sen så ska det nog bli ett hem av det där:D Tycker hennes lägenhet är jättemysig även om det inte är värsta lyxen som hon var van vid i Ljura, men fräscht ändå för att vara så gammal. Nej där kommer hon nog trivas..

Nej ska ta och fixa lite med ansökningar nu igen..o sen sätta mig en sekund i soffan innan jag börjar med maten.

Men ha en bra dag/kväll!!

Kram o puss

~stairway to heaven~

Publicerad 2009-01-18 16:18:58 i Allmänt,

Har idag varit ute vid huset och äntligen har jag fått ett jobb som jag kan pyssla med varje gång jag är med ut. Inte så givande att gå och hålla en hammare eller hämta skruv åt älsklingen längre:P

Jag ska renovera våran spiraltrapp som jag köpte till Rille för en jävla massa år sedan. En riktigt stor sak och jävligt ful..från 70 talet någongång säkert. Men får den inte plats i slutändan så kan jag säkert sälja den för mer än jag köpte den för. Den kostade bara 1000 kronor och gör jag iordning den så hoppas jag det blir några tusen till. Men först och främst hoppas jag att vi kan ha den själva.

Men ett roligt men tidskrävande pyssel som jag hoppas jag blir klar med någongång 2013 kanske??:P Hoppas att det går att få den skaplig iaf.

Så helgen har varit lugn och skön. Imorgon blir det IKEA med syster och mami. Ska bli kul och se om man kan hitta något litet..har lite presentkort jag kan handla upp också:D Ska bli spännande att köra dit alldeles själv också..sen kommer väl veckan kantas av mera jobbsök och lite storstädning tror jag är på sin plats.

Hoppas att ni har haft och får en bra vecka!!

puss o kram!!

~tråk tråk tråk~

Publicerad 2009-01-16 10:03:10 i Allmänt,

Sitter med mina ansökningar till olika företag och det värsta jag vet är att skriva personligt brev. Man ska höja sig så totalt och det har jag lite svårt för. Jag är bra på det o det och det och är superbäst på det här o det här..usch..Men vafaen de vet ju inte vem jag är..tycker de brevet är hemskt så är det ju bara att slänga. Har varit inne på lite sidor på nätet o anmält mig också..o lite jobb från ams.se men vi får se..känner mig bara så trött på allt och har ingen lust till något. Känns som jag inte är en hel människa när jag bara går hemma. Skulle t.o.m kunna gå och arbeta gratis bara jag får göra något..

Ska väl ner på stan idag och handla lite mera kuvert och frimärken..känner ingen lust att visa mig bland folk då jag känner mig som en skrutt..blir lite folkskygg. Men jag får nog ta mig i kragen och göra ett försök vartefter..usch känner mig som en eremit. Men jag ska försöka peppa upp mitt humör lite..så här kan man ju inte må och känna sig..känner mig spyfärdig..mår illa och har ont i huvet. Har nog drabbats av datorsjukan då jag inte vet hur många timmar jag fastnat framför datorn och leta jobb och skriva brev..men det går ju iaf snabbare än att skriva för hand..det är ju ett plus..hmmmf..jahopp lite tråkiga tankar en fredag..ska peppa mig..eller dra ett täcke över huvudet och gömma mig lite till.

imorgon flyttar vi therese..skönt för lilla snuttan..att slippa bo i en kappsäck. Sen på måndag när hon fyller år drar vi till Ikea..blir väl mest att glutta lite..skönt att komma bort..men något lär man väl säkert köpa på sig:D

vi höres..puss o kram!!

~mi casa~

Publicerad 2009-01-12 10:32:20 i Allmänt,

Jahopp då har jag och Rille haft full rulle med huset sedan dagarna innan nyårsafton. Har faktiskt varit roligt att varit med varje dag och komma in lite mer i vad som görs och vad som ska göras:)

Även om vi kanske varit vid huset 6-7 timmar om dagen så har vi hunnit med att göra allt som skulle göras som Rikard ville ha klart tills han började jobbet igen, så det känns jätteroligt!
 
Vi blev klara med båda gavlarna inomhus så de är reglade och plastade, utsidan är nästan klar då det fattas någon underliggare till ett fönster som vi har målat och måste torka. Vi har reglat upp varenda vägg till rummen inne och fått upp järnbalken och den bärande väggen.
 
Vi har även satt upp partytältet på tomten..ett projekt jag trodde var hopplöst för två stycken då tältet är 9x3 meter, men med silvertejp så klarar men det mesta. Så där nere har vi lagt pallar och sedan burit ner sånt virke som vi inte behöver mera. Vi har även burit upp takpanelen och listerna på övervåningen(aj aj mina armar) så att nedervåningen vid vardagsrum o kök kan man numera röra sig ganska fritt på.
 
Känns jättebra alltihop, men huvudsaken är att älsklingen är nöjd. Jo just det, en vägg mellan bad o tvätt var ej klar för golvet var inte flytspacklat så det gjorde vi i lördags så vi kunde sätta upp den sista väggen igår. Så himla skönt!!

Så det har verkligen varit full rulle de här veckorna:D Har varit på Bauhaus och andra affärer några svängar också och handlat mycket till eldragningen inne, för det är den han ska börja med nu i veckorna efter jobbet. Vi hade ut en bekant som är elinstallatör som gav Rille en massa tips och sånt av vad som behövs och vad som funkar bäst. Bättre att dra för mycket än för lite till uttag o sånt. Man måste tänka mycket på framtiden och alla uttag behöver ju inte vara synliga just nu utan det är bara bra att de finns så man kan koppla in de vartefter. Tv och dator uttag i alla rum och uttag för högtalare o annat så man slipper dra sladdar överallt. Måste finnas uttag utanför huset för lampor och sen förbereda för alla jäkla spottar i huset. Kommer nog vara spottar i de flesta rum men det ska finnas uttag för taklampa om man vill ha det också. Men jag känner att Rille har koll på allt sånt och sen är det ju bra att han alltid kan höra med den där killen om han undrar över något.

Så jag lägger upp lite bilder nu men det kommer nog mest se ut som ett enda plockepinn då det är massa reglar överallt:D


Vi fixar med taket så att vi kan regla upp innerväggarna


Här reglar vi upp för lilla sovrummet

       
Lite bättre ljus..¨



Nu är stora sovrummet, klädkammaren o halva badrummet färdig reglat


Rille fixar klart gavlarna


Har ingen nyare bild, denna togs innan nyår och nu är framsidan färdig!

Så fort elen är färdig dragen så kan man börja med att färdigställa inomhus. Få upp gips på väggar och få upp panelen i taket. Men elen kommer nog ta ett tag då han gör det själv. Men sen kommer det nog lite roligare bilder.

Tomtröjning får bli vartefter också, för nu står huset i en sopptipp hihi:D

Ha det bra allihopa!! kram  o puss

~nyårsafton 2008~

Publicerad 2009-01-07 09:39:23 i Allmänt,

jahopp då har jag snart klarat av att uppdatera resterande 2008..sen blir det dags för lite nya inlägg och massa nytt på huset. har ju tagit en massa nya bilder som jag ska lägga upp.men håll i er ett tag till, för nu kommer en resumé av nyårsafton..

Challe och Martin kom hit till mig,rille och Thess runt sex och vi satt o småsnackade en stund innan jag gick iväg och ordnade mina fina Toast Skagen..hade varit extra duktig och gjort egen skagenröra med kräft och räkstjärtar. Vi satt ner och den slank ner snabbt..gud så gott det var om man får säga det själv:P

Sen blev det ännu mera snack och potatisgratängen hade redan varit inne i ugnen länge för att gotta till sig så vartefter fick Rille sätta igång och steka köttet. Charlotta o M hade med sig marinerad fläskfile men jag har börjat bli kräsen så jag ville ha nötkött så vi tre andra åt det. Till det en god fetaostsallad med oliver. Hade det verkligen jättetrevligt och satt och snackade och skrattade. Sen vid elva fick vi för oss att åka till några andra vänner som hade fest och fira in det nya året där. Tog taxi till Tahleman och det var verkligen jätteroligt att träffa många vänner som man inte ser så ofta. Mio, Nicke, Annie,Asp, Tina, Matte och Kricka Flodman, Nilz och några till som jag inte känner så väl. Hade skitkul och runt tjugo i tolv, innan vi skulle ner till strömsparken och skjuta raketer så satte jag på Abbas Happy New Year så jag fick höra den haha. Gick ut och öppnade "champagnen" och skålade in med alla vänner. Himla mycket raketer som flög omkring runt en och det var lite läskigt då vissa var väldigt onyktra och inte siktade så bra. Blev några utskällningar till vissa men runt halv ett gick vi in och fortsatte festa. Hade det verkligen jätteroligt men vid ett så skulle Charlotta och Martin åka hem då Martin inte hade så roligt. Det kändes inte alls kul då det var vi andra som frågat om vi skulle åka hit. Men sen vid tjugo i två så började darlingen känna sig lite dålig och vi tog taxi hem. Just då kändes det inte alls roligt för vi hade ju så kul! Men när man vaknade runt tjugo i tio dagen efter, lite uttorkade och med en ganska kännbar huvudvärk så tackade jag Rille jättemycket för att han ville åka hem tidigt. Tänk om man fortsatt festa..då skulle man nog inte alls mått så bra.

             
I soffan i väntan på mat       Rille o Thess                   Mina fina Toast

                               
Mat och diskussion           


Fina syster

           
Martin glad          Sötisar i soffan

        


         
Flodman o Thaleman         Fixar flärpar o champis       Nilz, Tina och Thess

          
Årliga flärpbilden:D            Mio var lite skrajj:(             Therese och Cavan

            
Puss älskling                        Hihi rolig bild                        No comments:D

           
Puss syster                            Jag och Kricka                   Annie och Asp:D

Blev en soffliggar dag med hemkörningspizza på nyårsdagen och man hann med ett Vänner maraton och lite annat på tv. Tänkte på mat som vanligt så jordnötsringarna från kvällen innan slank också ner:P

Therese som fortsatt festa ringde vid ett och lät inte alls kry..hon tog taxi till oss då hon sovit hos några kompisar. De hade gått ut på Cromwell en timma och sen fortsatt på efterfest några timmar. Hon mådde inte alls bra och fick uppsöka toaletten några gånger på nyårsdagen..men men är det nyår så är det:D Så skönt att man kom hem skapligt:P

Men det var en trevlig och rolig nyårsafton som blev bättre än man trott trots att många av ens vänner hade planer på annat håll. Stackars Sofie blev sjuk på nyårsafton så hon låg ensam hemma i soffan..stackaren. Men nyårsafton brukar bli en rolig händelse var man än är och vilka man än är med. Så tack alla för en rolig kväll!!!

Jahopp nu har jag uppdaterat de stora händelserna. Ikväll kommer lite uppdateringar från huset och vad vi har pysslat med där i iskylan. Sen kommer nog bloggen vara i sin ordning så man kan skriva lite varje dag istället. Blir så jobbigt så här. Men mycket som har hänt de här veckorna så man hinner liksom inte...:(

Ta hand om er!! puss o kram

~club aqua~

Publicerad 2009-01-05 22:23:28 i Allmänt,

Jahopp på söndagen då vi kom hem från sthlm var det dags för fest. Det var club aqua på otten och jag gick inte så mycket för musiken(hardstyle är inte min melodi..saknar alla fester med psytrance och goa..snyft) utan mer för att träffa alla vänner som man inte träffar så ofta längre.

Vi var hemma hos Nina o Tommy innan och det blev en riktigt rolig tjejfest av det hela då grabbarna åkte tidigare. Skrattade och hade det skitkul:D Sen vid elva blev det dags att åka och väl på Otten så blev det både en och två shots..hihi. Men hela kvällen var jätterolig och eftersom man går ut så ytterst sällan så blev det extra kul. Otten var väl ett år senast..eller typ i april och Gentleman spelade ju då så det blir ju mest när det händer lite roligare saker. Inte att man går ut på Otten 18 längre..förr kände man ju typ alla som var ute och nu känner man sig helt vilsen...o gammal:P

       
Våra partyutstyrslar:P

      
Hemma hos Nina och Tommy..Tommy i Sofies knä


Part..ey

             
Söta Nina o Thess                  Vi har roligt som faen:D


Kort på Partypinglorna precis innan utgång...minus Nina


          
Det blev bara galnare o galnare haha:D

Så tack alla underbara för en underbar kväll..

Puss o kram Anna

~Sthlms Jul~

Publicerad 2009-01-03 17:02:45 i Allmänt,

Tog bussen med syster och mamma ¨på annandagen upp till sthlm och Madde, Ella och Roger. Kändes roligt att få träffa dem igen. Kom fram vid sex ungefär och vi la upp alla julklappar under granen och det blev fan ännu mer än på julafton..Ella hade paket upp till öronen:D

Vi lagade till julmaten...igen och åt..kände att nu får det fan räcka med julmat..man blir ju trött. Men samtidigt är det ju så det ska vara.

Sen gick vi in i vardagsrummet o den flera timmar långa utdelningen började. Ella fick en massa roliga o fina paket och vi andra hade också hittat en hel del fint till varandra. Men efter det var man rätt så trött. Fick en bok av Madde som heter Svensk Maffia och den håller jag på o läser nu och den är rätt så intressant faktiskt.

På lördagen blev det mera sverigespelet och en massa bus med Ellisen. Hon fick en rolig kassaapparat av mig, rille o thess och den hade hon himla roligt med. Det är så roligt att se att hon leker mera nu när man träffas. Spelade även barndomino o det var faktiskt roligt även för oss stora. Dagarna i Sthlm gick så fort men man har så himla trevligt. Längtar tills de kommer hit!!

         
Mormor o Ella Söta             Julmatsdax                         Dans efter maten

         
Massa paket                      Ella hade roligt åt de olika figurerna:D

         
Dockmössa på Ella            Lilla gottegrisen                 Roliga kassaapparaten
                                                                                                                                      
                                                             
Spelar domino                    Söta tomteunge!!                        Bus med moster!



Mys med moster i soffan..älskade lilla unge!!

Jaha det var det..nu har jag bara några händelserika dagar kvar att uppdatera men det får bli lite senare.
Jobbigt att ladda upp alla kort man vill ha med:D

Vi hörs snart igen..Puss o kram!!

~oops~

Publicerad 2009-01-03 16:41:50 i Allmänt,

Gud vad dålig jag varit på att uppdatera..så nu ger jag er några inlägg att bita i:P

Ska börja med att berätta om min jul..fick tillbaka min julstämning då till och med vi förärades av lite snö på själva julaftonsmorgonen:D

Vi åt varsin julsmörgås och sen blev det lite julklappsöppning för mig, Rille och mamsen. Jag fick bl.a en Soda Streamer(mest till oss båda då Rille har svårt för vanligt vatten o det har inte jag..men en energisnål present o det är ju alltid bra:D) Sen fick jag presentkort på Indiska och Cubus vilket var mycket roligt då jag samlar på presentkort på Indiska nu innan flytten hihi. Jag fick även en massagemackapär som vibrerar..den är dock barntillåten o ska användas rygg o annat:P, darlingen fick av mig fina Shepard tofflor, tandborst borstar till eltandborsten, presentkort på Rum Interiör och lite annat smått och gott. Jag brukar köpa på mig lite grejer som passar vårat nya boende o sen skriver jag att det är till oss från tomten..är ju roligare att få öppna en julklapp än att bara komma hem med en påse handdukar eller krokar hihi.

iaf sen blev det full rulle med julstök och sen vid tre kom syster från jobbet och bror och vi småkollade lite på Kalle ANka innan vi började med maten. Sen öppnades det ännu mer julklappar under flera timmar och vi skrattade o hade trevligt. Sen blev det spel då jag hade köpt sverige spelet till mamma..Bror gick vinnande ur den matchen,,men vi vill ha revanch!!

Blev en tidig kväll men alla var riktigt trötta.


       
Våran fina gran                      mami på julafton


                     
     Systrarna har gjort sig fina            Bror i soffan


             
Julmat                                     Mamma leker tomte:D

           
Bror har lagt sig till rätta         Roligt har vi



På juldagen blev det hem till andra bror på julgröt och skinksmörgås..Åkte och hämtade Rille hos hans föräldrar.Himla spännande att få köra själv ända ut till Östra Ryd och alla kringelikrok vägar.Hos Johnny var det mycket skratt som vanligt och lite mera julklappsutdelning blev det. Fick varsin lott som tyvärr ej blev någon vinst:(

        
Hemma hos bror                 Ser de skraja ut när de åker med mig???:P


Sen blev det hem till Rilles föräldrar där också farfar var för att äta god mat och umgås och få ännu mera fina julkappar!

Skriver mer i nästa inlägg...

puss o kram!!

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela