missimone

~ Menskossa~

Publicerad 2009-11-19 20:26:39 i Allmänt,

Ursäkta ordvalet, men idag har jag varit en sån...har inte haft riktig mensvärk sen jag slutade med ppillrena, även om det har varit smidigt att skylla humöret på Röda veckan hehe. Men idag har jag morrat åt både kunder och arbetskamrater. Sen pricken över i:et när jag fick reda på att jag nog inte kommer få så mycket tider efter semestern gjorde ju inte mitt humör bättre, nya chefen vill väl spara in på pengar så han kan göra alla sina renoveringar..ringde Therese och beklagade mig lite..kom hem o slängde mig på sängen och grät en skvätt, men nu känner jag bara ett skönt lugn. Pratade med CHalle i telefon och hon tyckte jag skulle skita i det där nu och bara njuta av semestern. och det är ju sant..ta dagen som den kommer..försöka tänka positivt.



Så jag ska sluta gnälla på det fr.o.m......NU!!

Nästan allt är packat och klart, lite som ska handlas imorgon..bl.a solskydd och kylbalsam hihi.Växla in pengar måste också göras..men hur mycket ska man ha med sig. Äsch det ordnar sig. Snuset får jag absolut inte glömma, för det finns fan inte o handla i Thailand..PRIO ETT:D

Längtar efter att träffa mina syskonbarn(o syster) på lördag också..visst det blir en liten snabbis, men sen kommer de ju till jul också. Känns helt sjukt att man åker snart, weeii..åh ska bli så skönt när man väl är framme. Åh går ju inte att tänka sig när man tittar ut och det vräker ner och det bara är grått grått grått.


Får se om jag hinner skriva något innan resan, annars så hörs vi om två o en halv vecka!!


Ta hand om er tills dess!!

puss o kram Anna

~Utmanad och uttråkad~

Publicerad 2009-11-12 20:46:17 i Allmänt,

Utmanad av Elin..och ja, jag är lite uttråkad innan den nya serien Glee börjar på fyran,,måste kolla in det o se vad det är.

 

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, så får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr, eller skriva ditt namn som svar (förutom fråga 1)

1. Vad heter du: Anna

2. Ett ord på 4 bokstäver: Anus

3. Flicknamn: Alma

4. Pojknamn: Andreas

5. Yrke: Astronaut

6. Färg: Akryl

7. Klädesplagg: Angoratröja

8. Mat: Alfabetssoppa

9. Sak i badrummet: Aftershave

10. Plats/stad: Amsterdam

11. En orsak att vara sen: Autografskrivande

12. Något man skriker: AJJJ!!

13. Film: Armageddon

14. Något man dricker: Alkohol

15. Band: ABBA

16. Djur: Antilop

17. Gatunamn:Albrektsvägen

18. Bilnamn:Alfa Romeo

19. Sång: Auld lang syne

 

Jag utmanar alla som vill :)  Men nu ska jag upp o hämta lite grönmögelost och päron,.mums:P

Puss o kram!!

~lite tankar~

Publicerad 2009-11-11 20:49:34 i Allmänt,

Resfebern börjar sätta in lite..har inte tänkt så mycket på resan de senaste månaderna för man har haft så mycket med huset..vilket har varit skönt. Jag är en sån som kan börja bli nervös för händelser, eller se fram emot dem x antal månader i förväg. Kan vara rätt jobbig för min omgivning. Jag är också en planerare..lika jobbigt där..både för mig och för inblandade. Jag har svårt att släppa på sånt och tar oftast tag i saker själv istället för att be om hjälp..så till slut rinner bägaren över, man tar åt sig för mycket,blir irriterad på att ingen annan bryr och så blir det bara irritation. Onödigt att det ska vara så så det är bättre att släppa på sånt och försöka att ta dagen som den kommer, låta andra få chansen att vara delaktiga. Vi är alla olika, o tur är väl det.

Varför jag tog upp det är för att inför Thailandsresan har jag inte planerat ett skit, känns det som iaf. Vi vet att vi ska till Bangkok och vidare där ta oss till Koh Lanta.Men hur och när om vi ska genom Krabi, Phuket med flyg o båt eller ta landvägen har jag ingen aning om. Var vi ska bo vet jag inte heller. Att släppa på sånt är mycket Rilles förtjänst, o det känns mer spännande, mindre chartrigt. Fram kommer vi ju alltid, boende hittar vi alltid och kul och mycket nytt kommer vi få se på vägen.:D

Men såklart sitter TryggAnna och knackar på axeln ibland..Men längtar till paradiset gör jag så himla mycket:) om två veckor ligger vi på en vit sandstrand och bara njuter:)

Huset då..ja klart till innan vi åker kommer det inte vara..nu är det jul som är nästa och absolut sista deadlinen..Madde o älskade familj kommer ju från sthlm, o farfar kommer ner från Tiveden. I veckan blev spotarna klara, elen ska kopplas in i helgen med dimrar och uttag o fan o hans moster(fråga mig inte hur det fungerar, fattar ingenting..olikfärgade sladdar som dras från det ena hålet till det andra) I nästa vecka kommer lite inom rörmokeriet också..så lite hinner vi förhoppningsvis innan vi åker. De flesta möbler är inhandlade..saknas lite lampor, sängbord, gardiner och hyllor. BLir en tur till IKEA igen innan jul. SKa nog bli bra det här, bara att vi får jobba arslet av oss när vi kommer hem...Aaaahh! Men jag längtar till julen också..få ha familjen samlad..massa god mat, umgänge, lyckliga barn(Ella) och mycket skratt(förhoppningsvis) Sen såklart att få visa upp vad vi pysslat med de senaste 1 1/2 åren.

Jaha lite uppdatering iaf..jobbet går bra..lite osäker på hur mycket timmar det blir efter semestern..men det ser ganska lovande ut..eller jag försöker hålla mig positiv:)


"Vårat kommande paradis"



"Längtar..."


 
"Åka på utflykter..mmmmm"


Ja det var allt för mig denna gång..

Puss o kram Anna

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela