missimone

Tisdag

Publicerad 2013-02-05 20:37:37 i

Nu dröjde det lite med inlägg men jag har haft en sambo som legat däckad i feber i helgen. Jag och Noomi har klarat oss(ta i trä)

Vi har fått låna svärmors fina lilla bil och jag är superlycklig!! Vår bil går inte att köra längre, den kan bli farlig, så Skruttbilen åker i soporna;)) Så jag kör bil med glädje nu och är så tacksam mot min fina svärmor:))

Nästa måndag väntar banken och har vi haft tur så kanske vi har en "ny" bil i slutet av nästa vecka...Yeeeey. Kommer bli en Toyota denna gång, så vi letar intensivt för den perfekta.

Iaf idag var det träff med barnmorskan igen, har ju tyvärr fått träffa tre olika nu på tre gånger då min har vabbat och varit sjuk. Skönt att det är min andra graviditet, annars skulle jag nog tyckt det var riktigt jobbigt. Allt såg bra ut, 13 kg upp haha och magkurvan ligger mitt på och är nu precis som den var med Noomi. Så jag var stor sist också.

Hon trodde bebisen var fixerad med huvudet nere redan och det har jag förstått lite då magen sjunkit ner lite och det blivit lättare att andas och när den hickar så känner jag det nere vid blygdbenet och jag känner ryggen trycka mot min högra sida.

Tiden går så fort nu känner jag och i ärlighetens namn börjar jag bli lite nervös. Sist visste man ju inte vad en förlossning gick ut på men det vet jag ju ungefär nu. Jag vet att det kommer göra åthelvete ont haha men sen hur det kommer gå mellan början och slutet vet jag ju inte. Jag vet bara att jag ska försöka fokusera på slutresultatet så mkt jag orkar..shit alltså hihi.

Känner annars att jag mår bra nu i graviditeten. Humöret pendlar men det är mest på topp, och jag börjar se ljuset i tunneln därför accepterar jag min nuvarande kropp lite mer.

Börjar lite smått tänka och prata om hur det blir sen med två små. Samtidigt som man tycker det ska bli helt underbart att bli en lite större familj så är man ju rätt bortskämd med ett och man kommer nog få lite av en chock i början av hur allt kommer vara. Men jag är så nyfiken nu på vem som ska komma till oss och hur livet kommer att bli:))

Bara att få en liten bebis igen, Uj man har ju glömt så mycket hur det var. Men det är väl som att cykla antar jag;))

I helgen är det klädbytardag:)) jag älskar ju såna och jag måste dit och se om man hittar sig några fynd, ibland eller oftast gör jag det:)) med fynd menar jag märkeskläder till billig peng. Annars är det inget jag behöver direkt. Idag kom ett paket på posten till Noomi från HM som jag beställt till våren och sommaren. Så mycket kan hon ha sen förra sommaren men självklart behövde det bli lite nytt:)) Så nu är det köpstopp annat än på klädbytardagar såklart:))

Nej nu orkar jag inte skriva mer och jag skrev inte om så roliga saker men det är iaf en uppdatering med lite bilder till er. Jag hör nog av mig snart igen:))

Ha det bäst! Kram

Kommentarer

Postat av: Elin Alenteg

Publicerad 2013-02-05 21:32:55

Åh så fina bilder, så himla söt hon är! Den på er tillsammans och den sista på Noomi är sjukt fina :).
Jag börjar oxå bli nervös inför förlossningen...man undrar hur det ska gå. Kommer det bli alls lik den förra, eller nåt helt annat. Läskigt. Hoppas det kommer gå suveränt för oss båda när våra skatter nr två kommer till världen.
Vill du ses nästa vecka?
Stor kram Elin

Postat av: Svärmor

Publicerad 2013-02-06 14:10:59

Det är klart jag ställer upp. Se bara till att inte föda för tidigt. Jag kan inte komma mitt i natten och ta hand om Noomi Li för jag har ju ingen bil! Hihi. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela