missimone

~tisdag 27/10~

Publicerad 2009-10-27 19:48:06 i Allmänt,

Gud vad tiden går fort..har inte bloggat på ett tag..som sagt bara listmålning förra veckan. Sen har jag haft fullt upp. Sen går månaderna så fort att man knappt hänger med..november snart liksom. Vill verkligen inte att tiden ska gå så fort trots kommande Thailandsresa(!) Jag vill känna att huset kommer på plats så att säga innan vi åker..iaf att det bara är att flytta in när vi kommer tillbaka.

 Har ju bjudit en massa hem till oss på jul så det kommer bli en riktig familjejul.Nu när vi har två små(riktiga) barn att ha mysigt med så känns det extra roligt. Har just nu ingen energi eller lust att handla julklappar, så det får väl bli lite stressshopping när man kommit hem. Vi systrar har sagt att vi ska tona ner antalet julklappar till varandra och köpa det vi tror de andra vill ha. Kanske det bara blir en var om man hittar något bra o lite dyrare. Vi får se..bättre att Ella får fler julklappar..O hon har nog inte tålamod o sitta o vänta på att alla andra ska öppna också hihi..Bättre att utnyttja tiden med att sitta o umgås o ha roligt:D

Iaf..i helgen blev det tapetsering för min del.Så nu är all målning o tapetsering färdig..nej just det..klädkammaren ska ha ett lager till med färg..den tog slut så jag måste handla mer. Rille håller på med lister,golv och tak och det är ett bestyr i sig att kunna såga hörnen i rätt vinklar.Men fint blir det:)

Tycker mitt arbete är så roligt och jag har haft sån tur att jag fick börja på ICA, trivs med arbetsuppgifterna och ARBETSKAMRATERNA speciellt och den nya chefen verkar toppen.Han har varit med nu sista veckan.Har fått lära mig räkna kassan och det är lite skillnad på att kunna avancera här och på städet:) Lite sorgligt att Sheila o Tomas ska lämna oss:( Men vi får åka o hälsa på i Edsbyn..och åka Scooter:D På fredag ska vi alla på jobbet ut och äta för att "fira" av dem..känns både roligt o ledsamt..Men mer om det vartefter..

Lite bilder 

                  
Lite före och efter bilder på hallen även om de starka lamporna gör det orättvist..o röran förstås:)

Nej nu ska jag o darling kolla på Heroes avsnitt..Har lagat en god kycklinggryta som han mumsar i sig nu. Själv blev jag mätt efter tre tuggor..känns bra att magsäcken har krympt lite iaf. Kilona bara rasar!!Nejvars så bra är det inte:P..det går sakta men säkert neråt iaf:)

Hör av mig igen så fort jag har tid.

Puss o kram Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela