missimone

~full rulle~

Publicerad 2009-02-26 18:32:31 i Allmänt,

Idag har det varit livat vill jag lova..närå men jag har varit igång hela dagen. Först jobbade jag mellan 7-12.30 och mitt pass avslutades med helvetestrapporna! Var i mina gamla kvarter S:t Persgatan och Nygatan och de trapporna är inte små minsann. Man går o går och tänker att nu får det fan ta slut innan jag spyr av utmattning!!

Fick se min gamla lägenhet(eller dörren iaf haha) och tydligen håller det på att renoveras där nu för det var byggdamm o skit i hela trapphuset. Men de måste väl ha målat om där innan, från jag o Zanna bodde där? våra färger vi målade om var ju inte kloka..starka färger i lila, grönt,blått och rött. Hallen blev mörkrosa för tapeten innan var blå så våran röda färg kom liksom inte fram haha. I lilla tvrummet fick vi för oss att måla en fondvägg i neongrönt haha. Men vi trivdes även om lghten blev lite väl mörk då vi endast hade tre små mini fönster tillgodo. Men det var tider det..massa minnen att ta tillvara på. Men trapporna!! Minns att typ ingen orkade hälsa på om det inte var fest och vi drog ut på att gå ut bara för att vi visste att man blir helt slut när man ska gå upp för trapporna igen.
 
Sen efter jobbet..svettig o dan,,mötte therese utanför o tog en rask promenad bort till Rilles jobb vid Saltängscafeet. Sen brummade vi iväg mot en Vedugnsbakar Pizzeria och avnjöt en av världens godaste pizzor. Sen blev det storhandling på Willys. Sen stressa iväg till Maxi och försöka hitta något att ha på sig till imorgon. Hittade nada..Therese desto mer lyckosam. Stressade iväg hem till Therese för att lämna av hennes varor, sen brumma vidare till Rilles jobb. Hängde på cykeln och åkte vidare ner mot stan. RIlle skulle klippa sig och jag o syster tog en sväng på stan. Eller rättare sagt New Yorker..provade plagg o hittade massa fint. Struntade i att kolla priset på grejorna och fick visst ihop kläder för en nätt summa av 1000 kronor...ooops. men då fick jag ett par skitfina jeans..stentvättade gråa, två skjortklänningar och ett linne. Har egentligen inte råd, men jag har inte unnat mig kläder på länge känns det som och man blir fan lycklig av  nyakläder!!

Så nu har jag packat upp allt, städat och diskat och ska nu sätta mig framför tvn en sväng. Blir ingen mat idag..darlingen får äta korv och jag kanske poppar lite popcorn vartefter. Är inte hungrig efter en av världens godaste pizzor:P

Får uppdatera i helgen efter min supermyskväll med Therese med bio, middag o kanske lite party??:P:D

puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

missimone

Nu kommer såklart min andra graviditet dokumenteras flitigt, precis så som jag gjorde med den första:-) Så den kommer handla om mitt liv som mamma till Noomi Li, gravid med vårt andra barn, studier, vänner och samboskap. Livet helt enkelt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela